Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Μάστιγα τα τροχαία ατυχήματα και στην Θεσσαλία ΕΛ.ΑΣ: Λήψη μέτρων σε πέντε Περιφέρειες

20 Αυγούστου, 2019  /  Χωρίς Σχόλιο

Ανησυχία έχει προκαλέσει στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. η αύξηση στη συχνότητα των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων που παρατηρείται φέτος το καλοκαίρι σε τουλάχιστον πέντε Περιφέρειες της χώρας με δυσάρεστα και τραγικά αποτελέσματα. Όπως επισήμανε το news247.gr, κατόπιν όλων αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ηγεσία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., δόθηκε εντολή στις Περιφέρειες που εμφανίζουν αυτή την έξαρση στα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων να ληφθούν πρόσθετα και αυστηρά μέτρα τροχαίας.

Πιο συγκεκριμένα, η εντολή δόθηκε στις περιφερειακές αστυνομικές διευθύνσεις Κρήτης, Βορείου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας και Ιονίων νήσων ώστε να λάβουν έκτακτα και αυστηρά μέτρα τροχαίας με πιο πυκνούς και συχνούς ελέγχους σε οδηγούς, για την αποφυγή νέων τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων.

Οι έλεγχοι βεβαίως θα επικεντρωθούν κυρίως σε παραβάσεις που έχουν άμεση σχέση με την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων όπως η οδηγική συμπεριφορά, η υπερβολική ταχύτητα, η χρήση κινητού τηλεφώνου, η μη χρήση ζωνών ασφαλείας και κράνους και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 20 Αυγούστου, 2019
  • Τελευταία αλλαγή: 20 Αυγούστου, 2019 @ 10:57 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενισχύει τα αναχώματα του Πορταϊκού ποταμού

Περισσότερα →