Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Από 1η Νοεμβρίου πιάνει δουλειά η «εισπρακτική εταιρία» του Δημοσίου

16 Αυγούστου, 2019  /  Χωρίς Σχόλιο

Εντατικά συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη λειτουργία του Κέντρου Είσπραξης Οφειλών (ΚΕΟΦ) Αττικής, που είναι προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου 2019. Όπως επισήμανε η εφημερίδα «Ναυτεμπορική», πρόκειται

για την «εισπρακτική εταιρεία» του Δημοσίου η οποία θα αναλάβει το έργο της άσκησης πιέσεων σε περίπου 4 εκατ. οφειλέτες του Δημοσίου για την αποπληρωμή των οφειλών τους, αλλά και τη λήψη αναγκαστικών μέτρων όταν δεν υπάρχει συμμόρφωση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία στελέχωσης της νέας υπηρεσίας, καθώς στις 31 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ, οι οποίοι επιθυμούν να μετατεθούν στο ΚΕΟΦ. Από την 1η Νοεμβρίου τα 120 στελέχη που θα επιλεγούν για τη νέα υπηρεσία της ΑΑΔΕ θα πιάσουν δουλειά.

Σημειώνεται ότι παρότι αποκαλείται Κέντρο Είσπραξης Οφειλών Αττικής, στους επιχειρησιακούς στόχους του εντάσσεται η επιδίωξη είσπραξης των οφειλών οπουδήποτε στην επικράτεια.

Επίσης, στις αρμοδιότητές του είναι επίσης η επιδίωξη είσπραξης των οφειλών, οπουδήποτε στην επικράτεια, με τη λήψη στοχευμένων μέτρων για οφειλές που καθορίζονται, αρμοδίως, με συγκεκριμένα κριτήρια, ενώ θα αναλάβει και τη διαχείριση χαρτοφυλακίου οφειλών ανεπίδεκτων είσπραξης.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 16 Αυγούστου, 2019
  • Τελευταία αλλαγή: 16 Αυγούστου, 2019 @ 11:06 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Β. Τσιούτσιας: «Ασέλγεια» κατά του Πορταϊκού ποταμού οι παράνομες αμμοληψίες και τα επικίνδυνα απόβλητα

Περισσότερα →